Haekplanter

Hvis du vil haekplanter, er efterårssæsonen det rigtige tidspunkt at gøre det. De køligere temperaturer giver rødderne mulighed for at styrke og minimere stress på planterne. For de fleste typer hække er efteråret det mest gunstige tidspunkt at plante, selvom du i sydlige områder måske vil vente til tidlig vinter med at plante. Efterårssæsonen er også et godt tidspunkt at tilføje jordændringer, hvis det er nødvendigt.

Hvad skal du passe på?

Når du vælger en hækplante, skal du sørge for at købe en, der passer til dit klima. Vælg en, der er tørketolerant og vokser godt på stedet. Efter at have lavet det, kan du fylde hullet med jord. Efter plantning bør du vande den nye plante for at give rødderne tid til at etablere sig. Før du vælger planter, skal du lave en liste over, hvad du vil have dem til at opnå. Nogle sorter er gode til hække, andre er mere velegnede til udstillinger.

Hvad er fordelene ved hækplanter?

Takstræer er en af ​​de mest populære hækplanter og er også forholdsvis nemme at dyrke. Fordi den vokser lige så hurtigt som klassiske hækplanter, er den et glimrende valg til hjem, der er mere udsat for vejret og virkningerne af skadedyr og sygdomme. En anden stor fordel ved takstræet er, at det ikke kun vokser hurtigt, det har heller ikke mange skadedyrsproblemer. Træerne er også gode til privatlivets fred og blokerer for synsfelt og lyd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Code Blog by Crimson Themes.