Hvornår skal du så nasturtiums?
Hvis det er første gang, du sår denne plante, er det ikke noget problem at købe frø. Kaprifolien bruges også ofte i skoler til at lære børn lidt mere om naturen. Du kan købe frø hele året rundt, men så dem i marts eller april, hvis du ønsker at se blomster samme år. Hvis du vælger at så nasturtium om efteråret, vil de først begynde at vokse og blomstre det følgende forår. Ofte er planterne også af dårligere kvalitet på grund af vinteren.

Blomstringstidspunkt for nasturtiums
Blomsterne på denne plante har en smuk lys gul eller orange farve. De vokser meget hurtigt, og da de ikke kræver meget, er det også nemt at dyrke dem i en potte eller en balje. På denne måde kan du også nyde de smukke farver på altanen eller terrassen. Blomstringsperioden går fra juni til oktober, hvor denne etårige plante bliver 30-40 cm høj.